Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, който е заплашен от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, който е заплашен от
Коментари Харесай

Моуриньо: Ще се опитам да се контролирам на Стамфорд Бридж

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, който е застрашен от ново наказване поради прочувствената си реакция след трагичната победа над Нюкасъл в предишния кръг, даде обещание, че ще се управлява в утрешното дерби с Челси. " Червените дяволи " гостуват на " Стамфорд Бридж ", а Специалния увери, че ще показва почитание към стадиона и почитателите на лондончани, които го подкрепяха в годините, през които той бе отпред на " сините ".

За мен това е още един мач. Дали бих чествал като вманиачен, в случай че моят тим означи гол или завоюва на " Стамфорд Бридж "? Не мисля по този начин. Мисля, че ще се опитам да се управлявам и да покажа почитание към стадиона и почитателите, които бяха моите стадион и почитатели дълги години. Сега обаче съм на 100% от Манчестър Юнайтед и ще се опитам да свърша добре работата си за тима, играчите и почитателите на отбора ", съобщи Моуриньо.

Португалецът в началото имаше период до през днешния ден, с цел да отговори на обвиняването, което му повдигна ФА поради нецензурните му реплики след последния съдийски сигнал на дуела с Нюкасъл. Впоследствие стана ясно, че срокът е продължен до сряда, само че Моуриньо увери, че към този момент е дал своя отговор, въпреки и да отхвърли да даде повече детайлности. " Да, отговорих на обвиняването на ФА, само че няма да разясня. "

Специалния не конкретизира дали някои от контузените играчи, измежду които Неманя Матич, Маруан Фелаини, Скот Мактоминей и Люк Шоу, ще бъде подготвен за утрешното дерби. Той разри само, че Андер Ерера, който не е играл от 25 септември, ще се завърне в групата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР