Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо категорично отхвърли възможността да

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо категорично отхвърли възможността да
Коментари Харесай

Моуриньо отхвърли възможността да върне Ибра на Олд Трафорд

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо изрично отхвърли опцията да се опита да върне Златан Ибрахимович на " Олд Трафорд " през януари. Такъв слух се появи в последната седмица, откакто " алените дяволи " явно изпитват компликации в атакуващ проект. От началото на сезона Ромелу Лукаку, Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд и Алексис Санчес имат общо 10 гола. Белгийският централен нападател пък не се е разписвал в последните си осем мача. Въпреки това Моуриньо твърди, че не е изгубил доверието си в него.

" Ибрахимович? Не, не. Това не е допустимо. Ще пристигна денят и мачът, в който Лукаку още веднъж ще вкара и ще върне своята убеденост в естествените си граници. Винаги съм вярвал в това. Нямаше по какъв начин да му дам отмора против Ювентус. Не мисля, че Карик може да играе като нападател. Затова против Ювентус играхме с футболистите, с които разполагахме. Ако бях решил да дам отмора на Лукаку и да сложа Рашфорд на върха на офанзивата, то тогава кой щеше да играе като крило? Не се намираме в най-хубавия си миг, че да давам отмора на някого ", съобщи Моуриньо.

Португалецът добави, че Джеси Лингард има късмет да играе в неделя, само че това ще се разбере дефинитивно на следващия ден. Същото важи и за Скот Мактоминей. Алексис Санчес, Маруан Фелаини и Диого Далот ще пропуснат и дуела с Евертън, защото към момента са с контузии.

" Този миг е сложен за Алексис, тъй като той е контузен. Той влезе в мача с Челси, тъй като се опита да ни помогне, само че физическото му положение не беше положително. След това трябваше да спре. Не можеше да играе против Ювентус, няма да бъде разполагаем и за идващия мач. Сега задачата е да реализира най-хубавото си физическо положение. Той дойде в тима предишния сезон през януари. Това по принцип в никакъв случай не е елементарно за който и да било състезател. Той обаче стартира добре този сезон. Направи отлична подготовка, след което стартира доста добре против Лестър. След това се контузи. После се завърна, само че по-късно още веднъж се контузи. Всичко това му пречи, тъй като той е подобен вид състезател, който има потребност от цялата си заостреност, с цел да покаже най-хубавото от себе си ", добави Моуриньо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР