Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо изрази мнение, че бившият

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо изрази мнение, че бившият
Коментари Харесай

Моуриньо: Рууни много ни липсва

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо изрази мнение, че някогашният капитан на отбора Уейн Рууни му липсва след прехвърлянето си в Евертън. В същото време Специалния приказва и за играчите, които желае да има в състава си.

"Уейн ми липсва доста, тъй като той е фантастично момче. Аз не съм човек, който става прочувствен в работата, само че с него ми се случи, когато той си потегли. Сигурен съм, че той ще бъде добър за Евертън и че клубът ще бъде добър за него ", разяснява Моуриньо пред The Telegraph.

"Уейн имаше доста огромно позитивно въздействие. Не можем да кажем, че ще подобрим тима, тъй като той си е тръгнал. Няма метод. Той беше толкоз значим за нас. Сега следва нов интервал без неговото лице, без този водач и без неговото положително въздействие върху нас. "

"Относно прехвърлянията, те са под контрола на Ед Удуърд. Той взе Линдельоф и Лукаку, само че знае, че желая още двама. Това обаче зависи от обстановката, от пазара. И в случай че клубът не може да ми вземе тези двама играчи, аз ще го приема поради пазара. "

"Той знае, че положителната вест е да бъде взет най-малко един състезател колкото се може по-скоро, тъй като е значимо да се сработи с тима. Но аз съм спокоен. Бих желал един халф, който да дава повече варианти за салдото в средата на терена. "

"И още един атакуващ футболист, който да може да играе добре по крилата. Но аз в никакъв случай не приказвам за играчи, които са в други тимове. Аз не бих харесал коментар на различен управител, че желае някой мой футболист. Това не е правилно. Искам двама нови, само че вероятно ще ми вземат единствено един ", добави Жозе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР