Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо изхаби доста нерви по

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо изхаби доста нерви по
Коментари Харесай

Моуриньо вилнее преди драматичния обрат в Лондон

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо изхаби много нерви по време на вчерашното посещение на неговия отбор против Кристъл Палас. " Червените дяволи " изоставаха с два гола при започване на второто полувреме, само че съумяха да стигнат до запаметяващ се поврат, реализиран с гол на Неманя Матич в 92-рата минута. Португалецът счита, че тази победа е извънредно значима, тъй като неговият тим се откъсва не девет точки пред петия в класирането и значително си подсигурява мястото в топ 4.

" Това беше приказен мач за хората пред телевизионните екрани и за тези, които участваха на стадиона. За мен бе доста мъчно, тъй като моят тим направи толкоз доста неточности. През второто полувреме отношението на играчите бе необикновено и качеството на футбола бе доста положително, само че направихме огромен брой неточности в отбранителен проект. И не приказвам единствено за бранителите, а за отбора като цяло. Не обичам моите тимове да бъдат неорганизирани, както се случи. Мачът и обратът обаче бяха невероятни. Победата бе значима, тъй като до края има девет срещи, а ние имаме преднина от девет точки пред петия. Това не е нещо необикновено, само че е добре.

Стигнахме до поврат и против Челси, само че да се върнеш след изоставането от два гола, и то като посетител на тим, който се бори обезверено за точки, с гол в последните минути, ни кара да се усещаме ужасно.

Не мога да ви споделя и половината неща, които споделих на моите играчи на почивката, тъй като би трябвало тв приемниците да бъдат заглушавани съвсем непрестанно. Имаше някои мощни думи, свързани с тяхното отношение през първото полувреме ", съобщи Моуриньо.

Португалецът се замеси в един случай по време на дуела, само че бързо съумя да излезе от обстановката. В припадък на яд той изрита една бутилка с вода по посока на почитателите на Палас, само че незабавно осъзна какво е направил и се извини на последователите. Камерите също така уловиха по какъв начин Руи Фария, асистентът на Специалния, също е пострадал от гнева на Моу. Премиър лийг 29 кръг, понеделник 5 март  Кристъл Палас 2:3краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР