Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е изключително разочарован от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е изключително разочарован от
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се прицели в Киърън Тиърни


Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е извънредно отчаян от Люк Шоу и насочва вниманието си към левия бранител на Селтик Киърън Тиърни, оповестява Daily Record.

Подсилването на левия фланг в защитата е един от целите за "червените дяволи", защото Ашли Йънг през юли ще навърши 33 години, а Шоу ще бъде продаден през лятото.

В хода на сезона Моуриньо даде не един късмет на Люк Шоу, само че той не съумя да потвърди качествата си и ще напусне "Олд Трафорд". Самият футболист се е примирил, че няма никакви вероятности на "Олд Трафорд".

Основна цел на Моуриньо до неотдавна бе Алекс Сандро от отбора на Ювентус, само че неговата цена надвишава 60 млн. паунда. Доста по-достъпна алтернатива наподобява 20-годишният Тиърни, който е кадърен да работи и на двата фланга в отбраната, както и в центъра. Скаути на Юнайтед от дълго време наблюдават изявите на младия шотландец, за който Юнайтед с лекост може да извади желаните от "детелините" 20 млн. паунда. По-трудно ще бъде да бъде уверен самият Киърън, който през октомври подписа нов шестгодишен контракт със Селтик. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР