Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че централният

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че централният
Коментари Харесай

Тен Хаг: Повтарям едно и също постоянно - Роналдо е в нашите планове

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че централният нападател Кристиано Роналдо остава в проектите му, макар изявленията в медиите, че е подготвен да го пусне в различен тим.

В последните дни се заприказва, че на нидерландския експерт му е пристигнало до гуша от претенциите на Роналдо, който мълчешком съобщи, че желае да премине в различен отбор. Самият Тен Хаг обаче изрично отхвърли тези клюки.

" Повтарям едно и също нещо непрекъснато - Кристиано е в нашите проекти. Това е всичко, което мога да кажа по този въпрос. Не знам за какво всички са фокусирани върху него. Забележките ми от предния мач не бяха към него, а към представянето ни като тим и отношението ни ", сподели Тен Хаг на конференция.

Манчестър Юнайтед стартира сезона във Висшата лига с две поредни загуби от Брайтън и Бренфорд, а в този момент следва домакинство на кръвния зложелател Ливърпул, който също стартира акцията нерешително - с равенства с новака Фулъм и с Кристъл Палас.
 Нарекоха Кристиано Роналдо
Нарекоха Кристиано Роналдо " развалено яйце ", което трови съблекалнята на Юнайтед

Габриел Агбонлахор е много краен

Добрата вест за Тен Хаг е възобновяване на Антони Марсиал. Французинът пропусна старта на сезона поради травма в бедрото, само че към този момент тренира и може да вземе присъединяване в идната среща с мърсисайдци. Аут за нея обаче е централният защитник Виктор Линдельоф.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед бе запитан и за упования трансфер на Каземиро от Реал Мадрид, само че нидерландецът изрично отхвърли да даде информация по въпроса. Според медиите в Западна Европа двата клуба са постигнали единодушие за трансфер, който ще бъде на стойност 60 милиона евро плюс още 10 милиона бонуси. Каземиро ще подпише контракт до 2027 година, като бразилецът е предстоящ на " Олд Трафорд " в идващите часове, с цел да премине медицински проучвания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР