Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг заяви, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг заяви, че
Коментари Харесай

Тен Хаг: Трябва ни още един нападател

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг съобщи, че се нуждае от нов нападател.

" Има причина, поради която Антони Марсиал беше заменен в 7 следващи мача. Работата е там, че той не устоя на напрежението. Затова търсим различен нападател.

Не че разчитаме на Рашфорд прекалено много. Сега физическото натоварване не е толкоз огромно, тъй че той може да играе 90 минути за две до три. С него направляваме обстановката.

Това е тънка линия, тъй като качествата на Антони Марсиал са доста значими за нашата игра в този момент. Движението му, способността му да държи топката, пресата му, дано не забравяме това. Имаме потребност от подобен вид нападател, който да играе рисково.

Маркъс Рашфорд също печели от това. Не ме тормози, че единствено Маркъс вкарва голове, тъй като съм уверен, че други играчи също могат да вкарват. Не единствено Антони Марсиал, само че и Антъни вкара (в мача за ФА Къп против Евертън, който Манчестър Юнайтед завоюва с 3:1). Бруно Фернандеш също е доста кадърен да бележи, Кристиан Ериксен ще сътвори положения и той също може да бележи. Така че имаме доста играчи, които могат да ни дадат голове ", сподели Тен Хаг.
 ФА може да наложи тежки наказания на Манчестър Юнайтед
ФА може да наложи тежки наказания на Манчестър Юнайтед

Някои ентусиасти евентуално са употребявали хомофобски език
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР