Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че изпълнението

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че изпълнението
Коментари Харесай

Тен Хаг: Изпълнихме една от целите, но ни чака още работа

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че осъществяването на една от задачите не значи, че всичката работа пред отбора е свършена.

В четвъртък " алените дяволи " победиха с 4:1 Челси и си осигуриха завръщане в Шампионската лига след едногодишно неявяване. Тен Хаг обаче желае играчите му да не губят фокус преди идния през идващия уикенд край с Манчестър Сити за купата на Англия.

" Следващата седмица ще бъде доста значима за нас и ние ще се опитаме да създадем всичко по силите си. Трябва да се подготвим, с цел да имаме най-хубави шансове да завоюва купата ", съобщи нидерландецът.

През февруари Манчестър Юнайтед завоюва купата на Лига след победа на финала с 2:0 над Нюкасъл. В същото време Манчестър Сити към този момент взе купата във Висшата лига и е на път да реализира требъл, какъвто в Англия е правил само Манчестър Юнайтед през 1999 година.

" Все още не сме там, където желаеме да бъдем, само че завръщането ни в Шампионската лига е значима стъпка в тази посока. Искам в неделя да затвърдим третото си място в класирането. Важно е да запазим фокус, както и да се опазим от травми. Освен това желая да изравним и върха за брой домашен победи ", сподели Тен Хаг.

Манчестър Юнайтед има 26 победи на " Олд Трафорд " през този сезон, а през сезон 2002/03 отборът печели 27 мача вкъщи. При триумф над Фулъм в неделя " алените дяволи " ще изравнят достижението си.

" Спомням си по какъв начин след втория ни мач за сезона (загубата с 0:4 от Брентфорд) ми беше доста мъчно, само че успяхме да изградим тим с добър дух, който работи крепко на подготвителното игрище и реализира резултати. Срещу Челси показахме, че желаеме да завоюва. Показахме и нрав на спечелили. В Челси има невероятни играчи, само че на контраатаки ние сме в действителност рискови. Вкарахме четири гола, можеха и да са повече, само че и те също можеха да осъществят няколко ", сподели още след мача Тен Хаг.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР