Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг предизвика Маркъс Рашфорд

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг предизвика Маркъс Рашфорд
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг критикува Рашфорд

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг провокира Маркъс Рашфорд да трансформира раздразнението от пропуснатите шансове за гол в последните мачове в сила, която да му помогне да се разпише в дуела против Нюкасъл от Висшата лига в неделя.

„ Той знае, че би трябвало да бъде по-ефективен. Когато се движи толкоз добре и основава шансове за гол, би трябвало да осъществя. Понякога просто не е твоята вечер, само че това би трябвало се промени в идващия мач “, сподели Тен Хаг, представен от организация „ Ройтерс “.

„ В последните две срещи на Маркъс му липсваше и малко шанс, само че нека да получи реванш в идващите седмици “, добави експертът.

Ерик загар Хаг поддържа офанзивните футболисти в състава, само че съобщи, че би трябвало да подобрят успеваемостта си и посочи, че желае всички състезатели да способстват за попаденията на тима.

„ Уверен съм, че моите играчи ще отбележат попадения. Имаме играчи с отлични реализаторски качества, само че би трябвало да има принос и от полузащитата, и отбранителната линия “, разяснява нидерландецът.

„ В тима има добър дух и атмосфера. Очакваме с неспокойствие идващите ни мачове с сложни съперници. Това ще е същинският тест за отбора “, увери Тен Хаг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР