Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг потвърди, че Кристиано

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг потвърди, че Кристиано
Коментари Харесай

Тен Хаг: Да, Роналдо отказа да влезе като резерва

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг удостовери, че Кристиано Роналдо е отказал да влезе като запаса против Тотнъм.

Юнайтед завоюва с 2:0, само че насладата от успеха и един от най-силните мачове под управлението на нидерландския експерт, бяха засенчени от абсурда, провокиран от мегазваздата Кристиано Роналдо, който отхвърли да влезе като запаса и си потегли по-рано от стадиона.
 Ненужният Роналдо тренира независимо
Ненужният Роналдо тренира независимо

Отделно от първия отбор

Роналдо се насочи към тунела, преди края на мача, и бързо напусна " Олд Трафорд ", предизвиквайки Тен Хаг да вземе решение да го остави отвън групата за идното посещение на Челси.

Попитан дали Роналдо е отказал да влезе като запаса против Спърс, Тен Хаг сподели: " Да. Какво се случи си остава сред Кристиано и мен. Изявлението на клуба също е ясно. "

Запитан дали Роналдо ще бъде част от тима отсега нататък, Тен Хаг сподели: " Да, той остава значима част от тима. "

Роналдо беше и измежду групата играчи, които напуснаха " Олд Трафорд " при започване на предсезонния другарски мач против Райо Валекано през юли, което накара Тен Хаг да подчертае какъв брой е значимо играчите да бъдат край терена, с цел да поддържат своите съотборници.

" Как се справихме със обстановката? Аз съм мениджърът. Аз съм виновен, би трябвало да дефинирам правила и би трябвало да управлявам спазването им.

След Райо Валекано ви споделих, че е недопустимо, само че тогава Роналдо не беше единственият. Това важи за всички. Когато се случи за повторно, това ще има последици. Това направихме. Той ще ни липсва на следващия ден. Но мисля, че е значимо за отношението и манталитета на колектива. Сега би трябвало да се съсредоточим върху Челси и това е най-важното ", сподели Тен Хаг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР