Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отказа да обсъжда

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отказа да обсъжда
Коментари Харесай

Тен Хаг: Роналдо си тръгна, това вече е минало

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг отхвърли да разисква детайлности към раздялата на клуба със звездата Кристиано Роналдо, откакто двете страни разтрогнаха контракта по взаимно единодушие. Роналдо упрекна нидерландския експерт в липса на почитание и атакува клуба и своите съотборници, а скоро по-късно публично се раздели с " алените дяволи ".

" Той си потегли, това към този момент е минало. Сега гледаме напред, към бъдещето ", разяснява Тен Хаг по време на подготвителния лагер на Юнайтед в Испания. " Имаме чувството, че вървим в вярната посока, само че знаем, че имаме да свършим още доста работа ", добави треньорът на Юнайтед.

" Нашите играчи са спечелили, те в този момент се борят да станат международни първенци, уповавам се някой от тях да успее, само че щом отпаднат от шампионата, те би трябвало да го преодолеят незабавно и да са подготвени за друго предизвикателство. Висшата лига стартира незабавно след Световното състезание ", сподели още Тен Хаг.

В същото време Юнайтед записа загуба от Кадис с 2:4 в първата си контрола от лагера в Испания. В събота британският отбор ще направи още една инспекция, този път с Бетис. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР