Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, нямаше как

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, нямаше как
Коментари Харесай

Тен Хаг: Бяхме наказани заслужено от Нюкасъл

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, нямаше по какъв начин да бъде удовлетворен след провалянето с 0:2 в гостуването на Нюкасъл в срещата сред двата тима от 29-ия кръг на британската Висша лига в неделя.

„ Мисля, че играчите на Нюкасъл заслужиха тази победа. Те бяха по-решителни, имаха повече хъс и предпочитание да вкарат. Имахме благоприятни условия, само че не се възползвахме от тях. Противниковите футболисти постоянно играеха по широчината на терена, а ние се опитвахме да ги спрем преди да се озоват на финалната линия в нашата половина, само че не постоянно успявахме. Знаехме какъв брой е мъчно да се играе на този стадион, както и че те желаеха реванш за загубата във финала на Карабао къп. Трябваше да покажем същата пристрастеност, предпочитание и увереност като съперника ни през днешния ден, само че не го направихме и бяхме осъдени за това ”, съобщи Тен Хаг, представен от ВВC.

След загубата Манчестър Юнайтед отстъпи третото си място точно на Нюкасъл (и двата тима с  по 50 точки) и към този момент има единствено точка пред петия Тотнъм.

Erik's post-match reaction. ||
— Manchester United (@ManUtd)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР