Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, направи емоционален

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, направи емоционален
Коментари Харесай

Тен Хаг: Продължаваме да връщаме Манчестър Юнайтед там, където му е мястото

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, направи прочувствен коментар след успеха на “червените дяволя ” против Нюкасъл с 2:0 във финала на Карабао Къп.

„ Играчите имаха вярното отношение довечера. Бяха доста положителни и имаха пламенно въодушевление. Те действаха като тим и се бориха, показаха се оптимално добре. Не играхме най-хубавия футбол през всичките 90 минути, само че демонстрирахме успеваемост. Най-важното е, че спечелихме трофей. Той ще ни даде доста ентусиазъм и повече убеденост. Продължаваме да връщаме Манчестър Юнайтед там, където му е мястото. Именно по пътя към спечелването на титли. Ето, че спечелихме първия от тях “, разяснява Тен Хаг, представен от Manchester Evening News.

Успехът пристигна за “червените дяволи ” в края на една луда седмица, през която те отстраниха Барселона в плейофите на Лига Европа и се класираха за 1/8-финалите на шампионата, където ще срещнат нов испански тим - Бетис.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР