Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг мечтае един ден

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг мечтае един ден
Коментари Харесай

Тен Хаг мечтае да застане начело на Байерн

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг мечтае един ден да се завърне в Байерн Мюнхен като старши треньора, твърди Bild. Както е известно, нидерландецът беше отпред на втория тим на баварците в интервала 2013-а и 2015-а година и записа общо 72 дуела със приблизително 2.14 точки на мач.

Германското издание обаче прецизира, че все още 54-годишният Тен Хаг не е в листата на Байерн и не е тематика на разискване това лято. Въпреки това, в случай че той напусне Ман Юнайтед, кандидатурата му въпреки всичко може да бъде прегледана.

Erik ten Hag dreams of returning to Bayern as head coach one day. As of now, the Dutchman is not on Bayern's list and is not a topic for this summer. Should he become available, his name could be discussed []
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)
По-рано се появиха информации, че Тен Хаг схваща, че работата му като управител на „ алените дяволи “ не е сигурна, само че също по този начин не има вяра, че новият мощен човек сър Джим Ратклиф и неговият екип са взели решение да прекратят взаимоотношенията. Дори Тен Хаг сега възнамерява лятната селекция и предсезонна подготовка на Ман Юнайтед в Съединени американски щати, въпреки че не му е дадена гаранция, че ще продължи да бъде управител.

Байерн пък ще се раздели с сегашния си треньор Томас Тухел след края на акцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР