Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, коментира победата

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, коментира победата
Коментари Харесай

Тен Хаг пресмята: Преди две години бяхме шести с 58 точки, а сега сме осми с 60

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, разяснява успеха против отбора на Брайтън с 2:0 в срещата от последния 38-и кръг на британската Премиър лийг.

" Червените " приключиха сезона на осмо място с негативна голова разлика, което се трансформира в исторически позор за клуба, който в никакъв случай до момента не бе завършвал толкоз ниско акция в епохата на Премиър лийг.

" Трудно е, говорили сме за това и преди, това беше сложен сезон за нас. Знаем, че сега той не е задоволително добър за Манчестър Юнайтед. Има аргументи, само че те нямат значение. Юнайтед трябваше да приключи по-високо и този резултат не е задоволителен. Конкуренцията е сериозна: преди две години бяхме шести с 58 точки, а в този момент сме осми с 60. Разочаровани сме ", сподели Тен Хаг.

" Червените дяволи " имат един финален късмет да завършат сезона с високо вдигнати глави, в случай че завоюват финала в ФА Къп, което все още наподобява съвсем невероятно, защото те би трябвало да се оправят с градския противник Манчестър Сити. Дали това ще се случи, остава да разберем от срещата на 25-и май (събота).
 Челси се завърна в Европа, Манчестър Юнайтед към този момент е навън
Челси се завърна в Европа, Манчестър Юнайтед към този момент е навън

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР