Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг каза след победата

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг каза след победата
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг: Не ме интересува какво се пише по вестниците

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг сподели след успеха с 2:1 над Челси, че тимът е искла да изпрати обръщение към почитателите си и е благополучен, че това се е случило.

В събота " алените дяволи " отстъпиха с 0:1 на Нюкасъл като посетители, което увеличи напрежението на " Олд Трафорд ", а в медиите се появиха информации, че половината от играчите са настроени против мениджъра.
 Манчестър Юнайтед победи Челси с 2:1 в мач от Висшата лига
Мактоминей въодушеви Манчестър Юнайтед за значим триумф над Челси

Ето детайлности

Самият Тен Хаг назова тези информация погрешни в навечерието на дуела с Челси, а направените от него промени дадоха резултат и Манестър Юнайтед изигра един от най-силните си дуели от доста време насам.

" Доволни сме както от резултата, по този начин и от представянето ни. Заслужавахме тази победа ", съобщи нидерландецът пред ББС.

" Искахме да изпратим обръщение към нашите почитатели, че това е нашият жанр. През първите 30 минути бяхме съвършени на терена. Във Висшата лига би трябвало да си на върха на опциите си във всеки мач, тъй като другояче ще бъдеш надвит. Наясно сме, че във всеки мач би трябвало да излизаме с вярната настройка ", разяснява още някогашният старши треньор на Аякс.

" Не ме интересува какво се написа по вестниците. В Аякс обстановката бе същата, само че Нидерландия е по-малка страна и шумът е по-малко ", добави той.
 Гари Невил с нова доза рецензии по адрес на Манчестър Юнайтед
Гари Невил с нова доза рецензии по адрес на Манчестър Юнайтед

" Клубът е заклещен в спиралата на непрекъснатите провали "

Тен Хаг отличи особено полузащитника Скот МакТоминей, който вкара и двата гола за триумфа над Челси.

" Скот се оправи прелестно. Той имаше доста значима роля и я извърши отлично, тъй като е доста добър футболист. При владеенето на топката той бе доста динамичен. Вкара два гола и можеше да осъществя още няколко ", приключи Тен Хаг.

С успеха на Челси Манчестър Юнайтед събра 27 точки от първите си 15 мача и заема шесто място във краткотрайното класиране.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР