Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е на мнение,

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е на мнение,
Коментари Харесай

Тен Хаг: Целта не е да спрем Сити за требъл, а да спечелим Купата на Англия

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг е на мнение, че неговият отбор е направил добър сезон, за който занапред ще се вършат разбори, само че той може да стане още по-добър, в случай че на следващия ден завоюват Купата на Англия във финала против градския противник Манчестър Сити. Нидерландецът обаче подчертава върху това, че това е доста добър тест за неговите играчи, само че няма да предопредели цялостната оценка за напредъка на тима през акцията. Освен това той съобщи, че задачата не е да бъдат спрени “гражданите ” от опцията да завоюват требъл, а задачата на “червените дяволи ” е да завоюват купа поради себе си.
 Гуардиола: Манчестър Юнайтед е друг тим в последните 4-5 месеца Гуардиола: Манчестър Юнайтед е друг тим в последните 4-5 месеца
“Мисля, че когато погледнеш от кое място започнахме и напредъка, който бе реализиран тима, нещата са добре. Премиър лийг е доста мъчно състезание и когато си станал трети, спечелил си Купата на лигата и играеш край за Купата на Англия, можеш да си удовлетворен от сезона.

Сега ни следва тест, само че няма да вършим заключения на база на един мач. Вече започнахме да вършим оценка и своите изводи за сезона. Но въпреки всичко това е добър тест и желаеме да спечелим купата. Не става дума за това да ги спрем от това да завоюват требъл, а да се възползваме от тази страхотна опция и да спечелим Купата. Борихме се доста и постигнахме тази опция да спечелим. Играл съм доста финали като състезател и треньор и това постоянно са били фантастични прекарвания. Но “Уембли ” е може би най-хубавият стадион в света и да бъдеш на край за Купата там е в действителност вълуващо, ” съобщи нидерландецът.
 Манчестър Юнайтед продължава с офанзивата на Маунт, включва и Магуайър в офертата Манчестър Юнайтед продължава с офанзивата на Маунт, включва и Магуайър в офертата
Той обаче показа, че възможностите Антони да бъде на линия за дуела на следващия ден са доста дребни, защото той не е постигнал упования прогрес във възобновяване си. Отделно от това Антони Марсиал също няма да е на линия, откакто още веднъж е с растежение.

“Малко е евентуално Антони да е разполагаем. Все още има късмет, само че той е в действителност дребен. Той не реализира прогрес, тъй че към момента има късмет, само че е малко евентуално. Марсиал? Отговарях на тези въпроси доста пъти в последните месеци във връзка отсъстващите играчи. Става дума за играчите, които са разполагаем и с които доста пъти постигахме триумфи. Имаме добър състав, а от него вършим добър тим. Искам да печеля този мач и ще създадем всичко, с цел да стане. Вегхорст игра доста добре за нас и имаше страховит принос за резултатите, които постигнахме, изключително на фона на прехвърлянето, ” изясни обстановката Тен Хаг.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР