Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е изправен пред

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е изправен пред
Коментари Харесай

Тен Хаг продължава да е в дилема за заместника на Бруно Фернандеш

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг е изправен пред алтернатива кой ще размени Бруно Фернандеш в неделния мач от Висшата лига против Астън Вила. Португалецът ще изтърпи наказване от един мач, откакто получи петия си жълт картон за сезона по време на домакинската победа против Уест Хам предходната седмица. Той изигра цялостните 90 минути при успеха на Юнайтед в Лига Европа против Реал Сосиедад в четвъртък и Тен Хаг не беше безапелационен, когато беше запитан за отсъствието на португалския полузащитник на " Вила Парк ". 

Дони ван де Беек стартира против Реал Сосиедад след скорошното си завръщане във форма и може да направи първия си старт във Висшата лига за сезона на " Вила Парк ". Кристиан Ериксен може да премине към по-предни позиции, до момента в който Фред и Скот МакТоминей могат да оказват помощ за запълване на празнините, откакто започнаха на пейката в четвъртък. Отборът на Тен Хаг към момента е без Антони, Джейдън Санчо и Антони Марсиал в неделя, защото те към момента се възвръщат. Бразилското крило Антони и британският национал Санчо пропуснаха последните два мача на Юнайтед заради травма на крайници и заболяване, до момента в който Марсиал се бори с разнообразни проблеми през целия сезон. 

Френският нападател има единствено три участия във Висшата лига под управлението на Тен Хаг заради травми на подколянното сухожилие, ахилеса и гърба. Манчестър Юнайтед се наддава да продължи серията си без загуба във всички шампионати до 10 мача и да резервира мястото си в челната четворка, до момента в който новият старши треньор на Вила Унай Емери ще бъде на пейката за първи път. " Очаквам сложен мач с Астън Вила, тъй като не имат нов управител. Трябва да проучвам всичко ", добави мениджърът на " алените дяволи ".

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР