Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг бе категоричен, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг бе категоричен, че
Коментари Харесай

Тен Хаг: Моите момчета могат да играят под напрежение и на високо ниво

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг бе безапелационен, че не мисли за овакантяване на отбора, каквито спекулации се появиха още веднъж след провалянето от Борнемут през уикенда, и уточни оставането в европейските шампионати като съществена цел на отбора за утрешния дуел с Байерн (Мюнхен).

Победа против баварците на следващия ден ще подсигурява на “червените дяволи ” най-малко третото място в групата и продължение в Лига Европа, а при тъждество сред Копенхаген и Галатасарай те към момента пазят шансове за продължение напред даже в Шампионската лига. Нидерландецът бе запитан дали въпреки всичко гледа като на допустимо спечелването на шампионата, в който към момента вземат участие.

“Никога не мисля за отрицателния сюжет. Знаем какво би трябвало да създадем, с цел да останем в Европа. Никога не мисля за спечелването на един шампионат при започване на сезона. Все още имаме такава опция, само че в този момент не държим ориста си в наши ръце. Трябва да спечелим, с цел да останем в Европа, ” съобщи наставникът.

Ерик загар Хаг е убеден, че неговите ученици могат да играят на високо равнище и да победят всеки един конкурент, в случай че се показват на задоволително високо равнище. Бившият ментор на Аякс, който е работил и в Байерн, е на мнение, че неговите играчи са били на задоволително положителни в огромни стадии от първия дуел, само че самостоятелните неточности са коствали освен това като точково изражение.

“Днес имаме подготовка и към момента не съм сигурен за играчите, които ще са разполагаем. Виктор Линдельоф е под въпрос, ще би трябвало да изчакаме до на следващия ден. Уверени сме, тъй като показахме, че можем да играем на високо равнище и да победим всеки противник. Мачовете с Челси, Евертън и даже Галатасарай са доказателство, че този тим може да се показва на в действителност високо равнище. Моя отговорност е да се подобрим, работим за това и ще дам всичко от себе си, както и тима. Мога да им покажа клипове от мача с Челси. Ако имаме добър проект, можем да победим всеки. Имаше интервали в първия мач с Байерн, когато играхме доста добре. Бяхме изцяло равностойни. Допуснахме някои самостоятелни неточности, които можехме да избегнем. Когато играеш против Байерн, би трябвало да си на най-високо равнище. Челси също има страхотни играчи, само че ги доминирахме. През предходната година имахме опция да разчитаме на едни и същи играчи и не се постановяваше да вършим толкоз доста промени, изключително в защита. Това оказва помощ. Натрупва се рутина. Сега би трябвало да изчакаме за това. Но виждам такива проблеми и в други тимове от Премиър лийг, ” съобщи Тен Хаг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР