Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг бе доволен от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг бе доволен от
Коментари Харесай

Тен Хаг: Ще станем по-добри, когато Каземиро и Роналдо са в оптимална форма

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг бе удовлетворен от представянето на тима против Лестър. " Червените дяволи " завоюваха с 1:0 като посетител и записаха трета поредна победа.

" Това е още една стъпка напред и съм удовлетворен от това. Показахме отличен дух. На терена имаше 11 играчи, които се бореха един за различен и вкараха прелестен екипен гол. Има още какво да се усъвършенства, само че това е обикновено на този стадий от сезона ", разяснява Тен Хаг.

" Имаме потребност от добър състав, от повече играчи. Предстоят ни доста мачове. Когато Кристиано Роналдо и Каземиро подобрят физическото си положение, ще бъде още по-добре. Каземиро е привикнал с друго състезание. Той е постигнал всичко, само че в този момент е в друго състезание и би трябвало да му дадем време да се приспособява.

Ще забележим в какво положение е Антони, откакто тренира, и дали е подготвен за неделя ", добави наставникът. В неделя Ман Юнайтед се изправя против водача в класирането Арсенал. Новото попълнение Антони е регистриран и ще бъде разполагаем на Тен Хаг за дуела. Нидерландецът бе запитан дали Роналдо би трябвало да приема, че към този момент не е с обезпечено титулярно място. " Прекалено рано през сезона е. Ние нямаме 11 титуляри, а състав. Той ще играе огромна роля в идващите мачове ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР