Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че Ливърпул не

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че Ливърпул не
Коментари Харесай

Гуардиола хитро изчетка Ливърпул преди дербито с Челси

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола съобщи, че Ливърпул не се поддава на напрежението, което настоящият първенец оказва на мърсисайдци в последните няколко мача.
,,Гражданите “ се изкачиха на върха във Висшата лига по голова разлика, откакто победиха градския противник на,,червените “ Евертън в сряда, а единствено седмица по-рано отбора на Юрген Клоп можеше да поведе със седем точки на своя съперник, само че направи две поредни равенства с Лестър и Уест Хем.
Ливърпул има мач в задатък, само че инерцията несъмнено е в състава на Гуардиола. Мениджърът дефинира идния конфликт с Челси на,,Етихад “ в неделя като край за неговия тим, до момента в който през днешния ден мърсисайдци одобряват вкъщи Борнемут.
,,Те играят преди нас, тъй че чакам нещата да се трансформират. Напрежението “, стартира испанският експерт.,,Ливърпул е необикновен, не считам, че Клоп, Ван Дайк, Фирмино, Салах и Мане се поддават на напрежението.
Те играят доста добър футбол и се пробват да завоюват своите мачове и съм на мнение, че те ще са в борбата за купата до последно, тъй че ние би трябвало да сторим същото и да печелим своите дуели “, продължи Пеп.
Наставникът ще може да разчита за дербито с Челси на някогашния състезател на,,сините “ Кевин де Бройне, който остана на аварийна пейка при визитата на,,Гудисън Парк “. Белгийският национал се появи въпреки всичко на терена в заключителните минути на срещата, когато асистира на Габриел Жезус за втория гол на Сити в мача, само че Гуардиола упорства, че би трябвало да бъде деликатен към своя футболист, откакто през сезона той на два пъти имаше травми в коляното.
,,Има моменти, в които съотборниците са в по-добра форма, във футбола това, което си направил преди, би трябвало да направиш и за в бъдеще “, показа той.,,Опитваме се да направляваме играчите. Той взе присъединяване в последните два, в дуела с Евертън единствено няколко.
Искам той да бъде подготвен за тежкия мач с Челси. Той излезе на терена за пет минути и бе необикновен. Искам той да поддържа това равнище, не мога да разреша той да играе всеки мач след сходни травми “, добави треньорът
Аймерик Лапорт откри резултата при гостуването на Евертън, само че френският централен бранител бе преквалифициран на позицията ляв бек поради към момента възстановяващия се от контузия на коляното негов сътрудник в националния тим на,,петлите “ Бенжамен Менди. Той има едвам 27 изиграни минути от 11 ноември насам и съгласно Гуардиола, някогашният футболист на Монако може да не бъде подготвен скоро за цялостни натоварвания.
,,Той е контузен, не е елементарно, става въпрос за менискуса “, изясни Пеп.,,Той би трябвало да бъде толерантен, не може незабавно да се завърнеш от такава травма, би трябвало да бъде деликатен “, приключи Гуардиола. Менди е в Барселона, където организира лекуване за възобновяване на своето коляно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР