Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че е горд

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че е горд
Коментари Харесай

Пеп: Играхме като шампиони, горд съм с отбора ми

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола съобщи, че е горделив от представянето на своя отбор след загубата с 0:3 на своя състав при гостуването на Ливърпул в огромното дерби на 12-тия кръг на Висшата лига. Мениджърът не пожела да разяснява съдийските решения, изключително неотсъдената дузпа в първите минути на срещата след играта с ръка на Трент Алекзандър-Арнолд в наказателното поле.

„ Ние показвахме, че сме първенци. Играхме на стадион, където е доста мъчно да се играе, против най-хубавият тим в Европа. Бяхме страхотни “, стартира Гуардиола.

„ Не желая да разясня решенията на съдиите, Каквото желаех да кажа на съдията съм го споделил. Играхме добре, играхме нашият футбол. Това беше най-хубавото ни показване през сезона. Показахме, че сме първенци през последните 2 сезона. Ако те завоюват през този сезон, аз ще съм първият, който ще ги поздрави “.

„ Те вкараха 3 гола, по тази причина загубихме. Има доста неща, които могат да се кажат. Нещата са сходни на дуелите през предишния сезон на четвъртфиналите в Шампионската лига. Резултатите не постоянно отразяват представянето на терена. В тази лига постоянно има доста сложни миг и би трябвало да сме подготвени за борба. Положението е каквото е и е значимо да се развиваме като тим. Ще се върнем вкъщи и ще продължи мда вършим нещата добре “.

„ Менди не беше упражнявал през последните дни и му би трябвало още време, с цел да се възвърне. Анхелино изигра превъзходен мач “.

„ Има три тима пред нас в класирането и те имат по-добри шансове да бъдат първенци. Всичко може да се случи във футбола. Горд съм да видя тима ми да играе по този метод на такова място “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР