Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че неговият тим

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че неговият тим
Коментари Харесай

Гуардиола: Не можем да допускаме повече загуби

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че неговият отбор не може да си разреши нови загуби, в случай че желае да стигне до трета поредна купа. " Гражданите " изостават на девет точки от водача Ливърпул, а на следващия ден им следва посещение на Нюкасъл.

" Не мисля какъв брой мача би трябвало да спечелим, само че знам, че не можем да губим, показа Гуардиола. - Не мисля за продобиване на купата. Никога не съм си казвал: " би трябвало да създадем това, с цел да стигнем до купата ". Първо би трябвало да изпреварим Лестър, а по-късно Ливърпул. Когато играеш през три дни в разнообразни шампионати, задачата постоянно е идващият мач. Да избереш най-хубавия състав за характерен мач и да се опиташ да победиш ".

Meanwhile your favourite coach Pep Guardiola drilled Angelino on how to block a shot/cross only to concede from a simple cut back pic.twitter.com/g46tJqK8lU
— Emma (@EmmaKelz) November 28, 2019
След гостуването на " Сейнт Джеймсис Парк " на Ман Сити му следва пътешестване до Бърнли във вторник и дерби с Манчестър Юнайтед в събота. Миналия сезон отборът на Гуардиола загуби от Нюкасъл, само че по-късно влезе в серия от 14 следващи победи, което го изведе до купата.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР