Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че Арсенал е

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че Арсенал е
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Нямахме енергия, Арсенал ни надигра

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че Арсенал е стоял по-добре на терена по време на днешната среща сред двата тима, приключила с победа за " жителите " с 2:1.

" Арсенал беше по-добрият тим. Изправихме се против тим, който последните години не можеше да влезе в топ 4 и стартира сезона на дъното. Те имаха шест дни след успеха им над Норич, ние имахме два дни. Толкова беше мъчно да върнем в мача, нямахме сила.

Затова сложихме спомагателен човек в халфовата линия, с цел да имаме повече надзор. Опитахме и в една минута получихме дузпа, а по-късно и аления картон. Трябва да проучваме доста неща, само че от време на време монетата пада от твоята страна. Знаем какво значи да победиш Арсенал тук и във формата, в която се намира. Сега е време за отмора.

Ние не сме тим, който вкарва в последната минута или в добавеното време. Не си припомням последния път, в който се случи. Може би, преди две или три години. Но при 10 против 11 те трансформираха схемата и неточности ни разрешиха да спечелим мача.

Не видях тяхната дузпа, защото не я демонстрираха на екрана. Показаха тази на Бернардо, която си е дузпа. За другата не знам ", сподели Гуардиола.
 Манчестър Сити победи Арсенал с 2:1
Манчестър Сити се добра до поврат над 10 от Арсенал

Двата тима спретнаха зрелищно тактическо надиграване в първата среща за годината в британското първенство
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР