Мениджърът на Манчестър сити Пеп Гуардиола предупреди футболистите си, че

...
Мениджърът на Манчестър сити Пеп Гуардиола предупреди футболистите си, че
Коментари Харесай

Гуардиола: Победата в Мадрид не означава нищо, "Реал" е опасен

Мениджърът на " Манчестър сити " Пеп Гуардиола предизвести футболистите си, че не трябва да се отпускат макар успеха над " Реал " (Мадрид) в първия осминафинален дуел в Шампионската лига. " Гражданите " завоюваха на " Сантяго Бернабеу " с 2:1, правейки поврат в края на срещата.

Според Гуардиола сътрудника му Зинедин Зидан ще промени тактиката на " Реал ", а испанският отбор е рисков, тъй като в историята е правил доста обрати.

" Разбира се, че съм удовлетворен от успеха, само че най-много от представянето ни. Опитахме да играем против един от най-хубавите тимове в света. " Реал " започва доста добре, мисля, че към 10 или 15 минути въобще не докоснахме топката макар опитите ни, нямахме късмет да си подаваме 10 паса един след различен, това приказва за качеството на " Реал ", сподели Гуардиола след срещата.

Мениджърът на " жителите " счита, че след 15-ата минута " Сити " е заиграл по-добре, само че е позволил гол в най-неподходящия миг, тъкмо когато е притиснал домакините.

" Победата не значи нищо, тъй като " Реал " е доста рисков тим. Ако има клуб, който може да обърне нещата в Шампионската лига, това несъмнено е " Реал ". Този тим има история в правенето на обрати, по тази причина би трябвало да сме доста деликатни на реванша ", сподели още Гуардиола.

Каталунският експерт изрази убеденост, че " Сити " ще завоюва обжалването за наложеното наказване с изхвърляне от Шампионската лига.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР