Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола предизвика своите футболисти да

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола предизвика своите футболисти да
Коментари Харесай

Гуардиола: Головете не идват като подарък от Дядо Коледа

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола провокира своите футболисти да работят екипно в опит да преоткрият своя жанр на игра, като съобщи, че те не би трябвало да чакат Дядо Коледа да им донесе голове като коледни дарове. Сити са вкарали единствено 19 попадения в 13 мача във Висшата лига през този сезон, което е много по-малко от предходните три акции, по време на които бяха записали 37, 40 и 42 на същия стадий.

"Трябва да се върнем към играта си, тъй като головете не идват като подарък от Дядо Коледа. Те идват от нашите осъществявания ", сподели Гуардиола на конференция. "Няма подозрение в нашия нрав. Трябва да освежим философията си и има неща, които да пренастроим. Предизвикателството сега е да вкараме повече голове и да подобряваме равнището си на игра мач по мач ", добави той.

Сити, осми в класирането на Висшата лига, е хазаин на Нюкасъл в събота, преди да гостува на Евертън в понеделник. Гуардиола акцентира смисъла на печеленето на мачове по време на празничния интервал, защото неговият тим изостава от Ливърпул на осем точки, въпреки и с мач по-малко.

Мениджърът похвали представянето на 20-годишния Фил Фодън и сподели, че е един от най-талантливите младежи, които е упражнявал. "Той има невероятна сила като състезател. Но в крайното решение, за последното подаване, би трябвало да забави малко. Ние ще бъдем необикновено търпеливи с него. Знам, че можем да му се доверяваме и да разчитаме на него ", сподели Гуардиола.
Премиър лийг 15 кръг, събота 26 декември  Манчестър Сити 22:00предстои  Нюкасъл
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР