Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола описа Ерлинг Холанд като

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола описа Ерлинг Холанд като
Коментари Харесай

Гуардиола: Работил съм с много нападатели, но Холанд е един от най-добрите

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола разказа Ерлинг Холанд като един от най-хубавите нападатели, с които е работил, и сподели, че цифрите приказват сами за себе си, до момента в който норвежкият нападател се радва на страховит старт на кариерата в Англия.

Холанд е отбелязал 15 от 33-е гола на Сити във Висшата лига, в това число три хеттрика, и има още пет попадения в Шампионската лига в 12 мача във всички шампионати.

" Той е един от най-хубавите. Работил съм с доста, доста положителни нападатели и Ерлинг е един от тях ", сподели Гуардиола преди на мача на " жителите " от Шампионската лига против ФК Копенхаген.

" Той схваща бързо и е добър човек. Може да направи доста за тима. Говоря постоянно за него, само че от време на време не би трябвало да го върша, тъй като числата демонстрират всичко ", добави той,

Холанд вкара два пъти предходната седмица при триумфа на отбора с 5:0 над Копенхаген, който е на дъното в класирането в група " G " с една точка актив, само че Гуардиола не разкри проектите си дали ще даде отмора на норвежкия национал.

Манчестър Сити може да подпечата мястото си във етапа на елиминациите с победа на стадион " Паркен " във вторник, откакто взе оптималните девет точки от първите си три мача.

" Вярно е, че има риск от отмалялост... Утре ще взема решение за състава. Ще приказвам с играчите, с лекарите и с физиотерапевтите, след което ще реша ", сподели мениджърът.

" Няма да недооценявам Копенхаген. Ако нещата не вървят добре, няма да е тъй като не играем добре, а тъй като Копенхаген играе добре. Искаме да се класираме за осминафиналите и това ще се опитаме да създадем... Имаме опция да го създадем на следващия ден. В последните мачове играхме доста добре. Засега съм повече от удовлетворен ", съобщи Гуардиола.

Защитниците Джон Стоунс и Кайл Уокър, както и полузащитникът Калвин Филипс не са част от състава от 21 играчи на Сити, който пътува до датската столица, защото са с травми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР