Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изрази съжалението си от

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изрази съжалението си от
Коментари Харесай

Гуардиола след ремито с Евертън: Направихме всичко, за да спечелим

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола изрази съжалението си от изгубените две точки от отбора при равенството 1:1 с Евертън, което остави „ жителите “ на 7 точки зад водача Арсена във краткотрайното класиране във Висшата лига в Англия, написа организация ДПА.

„ Съперникът вкара приказен гол с първия удар в очертанията на вратата, който имаше, тъй че ние изиграхме добър мач. Разбира се, резултатът не е предстоящ, само че това е футболът. Не се случва за първи път. Ние направихме всичко, с цел да стигнем до успеха. Те също играха в действителност добре “, разяснява Гуардиола.

„ Нарушиха малко ритъма ни, тъй като съдиите не бяха подготвени, само че като цяло направихме всичко, с цел да спечелим. За страдание, не успяхме “, добави испанският експерт.

„ Ерлинг си заслужи жълт картон, да. Казах му да внимава, тъй като не можем да играем 10 против 11. Той беше сърдит от влизането в глезена му. Джак Грийлиш няколко пъти бе съборен, само че нищо не се случи “, сподели още Пеп Гуардиола, представен от Българска телеграфна агенция.

Двубоят бе коментиран и от мениджъра на " Евертън " Франк Лампард. Той има вяра, че „ характерът, отдадеността и борбата “, която неговият отбор е посочил при равенството 1:1 против Манчестър Сити, са образец, който би трябвало да следва и отсега нататък.

„ Знаем какъв брой са положителни техните футболисти и в този конфликт на 11 против 11 показаните темперамент, отношение и борба бяха доста значими. Не сме имали комплициран проект за играта ни в отбрана, просто трябваше да си свършим работата и да продължим да се борим без значение от всичко “, съобщи Лампард, представен от организация „ Ройтерс “.

„ Заслужавахме точка от дуела. Тя е в действителност скъпа за нас, тъй като пристигна след провалянето от Уулвърхемптън, където усещах, че играем добре, само че загубихме. Да вземем нещо от мача против първенците и огромно достижение за нас, за момчетата “, сподели още Франк Лампард.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР