Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола и този на

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола и този на
Коментари Харесай

Феновете на Сити предизвикаха безредици с грозна провокация към Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола и този на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер осъдиха ентусиастите, които вършиха самолетни жестове и хвърляха седалки по време на снощното манчестърско дерби от полуфиналите за Купата на Лигата, извоювано от „ алените дяволи “ с 1:0.

В обществените мрежи се появи обява, показваща почитатели от агитката на Манчестър Сити, които с жестове се подиграват за мюнхенската самолетна злополука от 1958 година, когато умират 23 души, в това число 8 от именития тим на Юнайтед, воден от Мат Бъзби.

След мача гостуващите последователи дадоха отговор на обидите с мятане на седалки по домакинските фенове наоколо до тях.

„ Не знам какво стана, само че не е хубаво “, показа Гуардиола.

“Небесносините “ не разясниха случая, само че както при предходни случаи ще прегледат видеозаписите и ще подхващат дейности.

„ Трябва да застана зад Пеп. Футболът е игра, на която всички би трябвало да се любуваме – почитатели и тези, които играят. Искаме съревнование, само че да го държим на равнище. Нека се погрижим да изкореним това в този момент “, съобщи Оле Гунар Солскяер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР