Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола бе изключително доволен след

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола бе изключително доволен след
Коментари Харесай

Гуардиола: Достигането до този финал осмисля последните 4-5 години

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола бе извънредно удовлетворен след успеха с 2:0 над Пари Сен Жермен в реванша от полуфиналите на Шампионската лига. Така "гражданите " доближиха своя първи край в Лигата на богатите в своята история. Според испанския ментор тимът му обаче първо би трябвало да завоюва купата в Англия и чак, по-късно да мисли за Ушатата купа.

"Това е първи европейски край за всички нас и за клуба. Изключително съм горделив, само че първите ми думи ще са за играчите, които не съумяха да вземат присъединяване. Всички те заслужават да играят, тъй като имат своя принос към тима. Сега е време да честваме. Първо би трябвало да спечелим купата в Англия, а по-късно ще имаме две-три седмици да се подготвим за финала ", съобщи той.

"ПСЖ пусна доста играчи в средата на терена и първоначално ни бе мъчно да пресираме. Направихме промени на полувремето и през втората част печелехме по-лесно топката и стояхме по-добре. Да спечелим с 4:1 общ резултат против тима, който в профил Барселона и Байерн, значи доста ", уверен е каталунецът.

"Борихме се дружно и сме на край в Шампионската лига. Това звучи отлично. Хората мислят, че е елементарно да постигнеш нещо сходно, само че не е. Достигането до този край осмисля последните 4-5 години работа. Всеки от тези играчи сподели неизменност в изявите си и това е необикновено ", добави още експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР