Мениджърът на Манчестър сити Хосеп Гуардиола заяви, че мачът с

...
Мениджърът на Манчестър сити Хосеп Гуардиола заяви, че мачът с
Коментари Харесай

Гуардиола: За една вечер остарях с повече от десет години

Мениджърът на " Манчестър сити " Хосеп Гуардиола съобщи, че мачът с " Байерн " от четвъртфиналите на Шампионската лига е бил доста тежък, макар че отборът му с 3:0. Английският отбор си обезпечи удобен задатък преди реванша в Мюнхен на 19 април.

" Емоционално съм разрушен. Остарях с 10 години или повече единствено за една вечер. Беше толкоз изискващ мач, не беше удобно. Сега би трябвало да си умря, играчите също и да се подготвим за " Лестър " в неделя ", сподели Гуардиола.

Той счита, че е имало моменти, в които " Байерн " е играл по-добре от отбора му: " Беше оспорвано, те бяха по-добри от нас в част от мача. Беше мъчно да ги направляваме. В края и на двете полувремена бяхме по-добри. "

 " Сити " погледна самоуверено към полуфиналите в Шампионска лига след погром над " Байерн "

Гуардиола, който беше треньор на " Байерн " сред 2013 и 2016 година, чака и сложен реванш: " Резултатът е необикновен, само че аз знам малко какво може да се случи в Мюнхен. Ако не се представиш в действителност добре, те могат да ти вкарат два-три гола. Аз го знам, играчите го знаят. Трябва да покажем голям темперамент. Ако не играем нашата игра, всичко може да се случи. За да отстраниш подобен противник, ти трябват два положителни мача, освен един. "

Треньорът на " Байерн ", който на 24 март, счита, че резултатът не е почтен.

" Опитвам се да направя по този начин, че футболистите ми да не се концентрират върху резултата. Мисля, че не е подобаващ и не отразява изцяло случилото се в мача. Играхме с темперамент, с кураж и с доста качество, само че не стигнахме до това, което заслужавахме. Не се усеща като загуба с 0:3, само че резултатът е подобен и нашата задача е да го обърнем. Ще играем в Германия, а там, както споделят, мачът не е приключил, до момента в който не си под душовете в съблекалнята ", разяснява Тухел.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР