Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола защити Рияд Марез, който

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола защити Рияд Марез, който
Коментари Харесай

Гуардиола: Дузпите ни са проблем, но постигнахме целта си

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола отбрани Рияд Марез, който пропусна дузпа при нулевото тъждество против Борусия Дортмунд в Шампионската лига. Въпреки това англичаните си подсигуряваха първото място в групата.

„ Възхищавам се на мъжеството на играчите, които извършват дузпи. Разбира се, когато някой пропусне, за него е мъчно. Рияд искаше да вкара и беше първият, който прояви храброст и изяви предпочитание да стреля. При предходното ни посещение в Дортмунд той вкара дузпа и ни оказа помощ да се класираме за полуфиналите. Не знам дали Марез ще продължи да извършва наказателните удари. Не знам дали това беше 24-и или 25-и пропуск за нас. Това е проблем, само че, повярвайте ми, ще намерим решение “, разгласи Гуардиола.

„ Халанд имаше температура преди мача, а Кансело получи удар и по тази причина ги сменихме още на почивката. Хубавото е, че постигнахме задачата си и сме първи в групата. Донякъде проблемите ни пристигнаха от умората от съботния мач. Резултатът обаче е добър. И двата тима са удовлетворени “, съобщи още испанецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР