Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола разкритикува феновете на тима

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола разкритикува феновете на тима
Коментари Харесай

Сити обърна Тотнъм, Гуардиола критикува всички

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола разкритикува почитателите на отбора и тима си макар запаметяващия се поврат против Тотнъм. Шампионите губеха с 0:2 на почивката, само че завоюваха с 4:2. След края на първото полувреме почитателите освиркаха играчите. С триумфа Сити се приближи на пет точки от.

„ Феновете ни бяха тихи 45 минути. Искам ги назад на наша страна. Искам да викат за нас при всяка офанзива, при всеки корнер. Може би е същото и с тима. Може би се е настанил прочут комфорт поради четирите трофеи в пет години “, сподели Гуардиола.

Сити беше изгубил предходните си два мача – против Саутхемптън и против Манчестър Юнайтед. Тотнъм пък вкара два пъти тъкмо преди почивката – посредством Кулушевски и Емерсон Роял. След паузата на два пъти се разписа Рияд Марез, а по един път – Хулиан Алварес и Ерлинг Холанд.

„ Няма пристрастеност, няма храброст. Имахме шанс, само че в случай че не променим нещо, ще губим точки. Не мога да отрека, че сме щастливи, само че сме надалеч от тима, който бяхме. Трябва да се готвим по-добре. Подарихме им първия гол, а вторият беше комичен..
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР