Мениджърът на Манчестър сити Хосеп Гуардиола оцени високо фантастичния отговор

...
Мениджърът на Манчестър сити Хосеп Гуардиола оцени високо фантастичния отговор
Коментари Харесай

Гуардиола оцени високо "фантастичния" отговор на "Сити" след кошмара в Европа

Мениджърът на " Манчестър сити " Хосеп Гуардиола оцени високо " фантастичния " отговор на тима си след кошмарното отпадане от Шампионската лига. Преди седмица " жителите " понесоха тежък удар с мъчителното премахване от " Тотнъм ", само че се подвигнаха и завоюваха два доста значими мача в битката за купата във Висшата лига - против " шпорите " и " Манчестър юнайтед ".

" Сити " води с точка пред " Ливърпул " при оставащи три кръга в шампионата.

" Това е най-важният подробност за тези играчи. Не можете да си визиите какъв брой тежко беше да отпаднем от тази прелестна конкуренция, когато усещахме, че отиваме напред. Беше в действителност тежко ", сподели Гуардиола.

По думите му дуелът с " Тотнъм " във Висшата лига не е бил най-силният за тима му, само че " жителите " са съумели " да останат живи във Висшата лига ". " Напрежението, което имахме, и метода, по който отговорихме... Това от време на време е по-важно. "

" След това дойдохме тук, при нашите съседи - клубът с максимален авторитет в Англия. Спечелихме макар напрежението. Фантастично е ", добави мениджърът на първенците след 11-ата поредна победа за състава във Висшата лига.

В идващия кръг " Сити " гостува на " Бърнли ", а " Ливърпул " приема изпадналия към този момент " Хъдърсфийлд ".

Фотогалерия: Футболната полуда, изпълнена с страсти от двете крайности >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР