Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола недвусмислено отхвърли твърденията, че

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола недвусмислено отхвърли твърденията, че
Коментари Харесай

Пеп категоричен: Сити не провокира никого с радостта си

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола недвусмислено отхвърли изказванията, че екшънът след края на градското дерби против Юнайтед е бил провокиран от неговите футболисти, които са чествали успеха на „ Олд Трафорд” с 2:1 прекомерно буйно.

Бой и разправии след Юнайтед-Сити, Жозе в основната роля

В тунела след края на мача доста бързо нещата са ескалирали, като наставникът на „ алените дяволи” се оказал залят с мляко. В същото време по информация на Би Би Си нападателят на Юнайтед Ромелу Лукаку сцепил веждата на помощника на Пеп Микел Артета, замервайки го с бутилка.

„ Определено не сме прекалявали. След успеха над Саутхемптън празнувахме по същия начин”, отбрани момчетата си Пеп. „ Тогава победихме в 96-ата минута и бяхме щастливи. Сега става дума за дерби против най-близкия ни противник.”

Лукаку сцепил веждата на асистента на Гуардиола

„ Аз бях индивидът, който окуражи всеки от играчите да чества. Каквото станало – станало. Ще пратим позицията си до Футболната асоциация. Няма да разясня повече. Празенствата обаче не бяха прекомерни.”

„ Всеки един се бори крепко за успеха. Можехме да вкараме повече голове. След мача празнувахме с почитателите, а след това се прибрахме в съблекалнята, като празнувахме и там.”

Пеп - най-големият душманин за Специалния

„ Когато Юнайтед печелят, те честват, когато Арсенал печелят против Юнайтед, и те честват. Когато Арсенал завоюва ФА Къп предишния сезон, отново имаше празненства. Но къде? Вътре в съблекалнята.”

„ Нашето държание беше безукорно, повярвайте ми. Подскачахме, тъй като бяхме щастливи. Хората би трябвало да го проумеят. Смятам, че всеки тим на света, който преди малко е спечелил дерби, е толкоз щастлив”, добави Гуардиола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР