Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола изрази недвусмислено мнението си

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола изрази недвусмислено мнението си
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола с голямо благодаря към съдиите

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола изрази недвусмислено мнението си за обстановката при започване на мача с Ливърпул (1:3), в която „ гражданите” желаеха да бъде отсъдена дузпа. Наставникът благодари на съдийската среща прекомерно саркастично и на висок звук с „ Благодаря ви много”, с цел да покаже какво мисли за техните дейности в срещата.

След последния съдийски сигнал Пеп Гуардиола навлезе на терена, с цел да поздрави всички играчи - и на Ливърпул, и на Манчестър Сити. Стигайки до Майкъл Оливър и неговите помощници той красноречиво стартира да им стиска ръцете и да показва с езика на тялото си своето противоречие с част от техните решения.

„ Аз ги поздравих, не съм им споделил нищо, благодарих им”, показа Пеп Гуардиола след мача, запитан за поздрава към реферите.

Ливърпул победи с 3:1 Манчестър Сити в мач от 12-ия кръг на Висшата лига.

Точно преди Фабиньо да осъществя първия гол в мача в 6-ата минута, имаше противоречива обстановка, при която се видя, че Трент Александър-Арнолд играе с ръка в наказателното поле, само че основният рефер не отсъди углавен удар даже и след помощта на ВАР.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР