Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола индикира много ясно, че

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола индикира много ясно, че
Коментари Харесай

Гуардиола: Догодина Сити стартира от нулата

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола посочва доста ясно, че остава отпред на британския първенец и през идващия сезон. Пред кореспонденти в Испания експертът, чието име се спрягаше за вакантното треньорско кресло в Ювентус, показа проектите си за „ гражданите” през сезон 2019/2020.

Отминалата акция се яви историческа за Манчестър Сити, който завоюва невиждан както в клубната история, по този начин и въобще в британския футбол домакински требъл. Единственият неуспех, който „ небесносините” претърпяха, беше в Шампионската лига, където се оказаха отстранени от Тотнъм в ¼-финалите.

Течащите против клуба следствия на ФИФА, УЕФА и ФА по отношение на хипотетични нарушавания на Финансовия феърплей породиха клюки, че 47-годишният Гуардиола може да избра треньорската позиция в Ювентус. Изглежда тези клюки не биха могли да бъдат по-далеч от истината.

„ Има пет доста положителни тима и по тази причина Висшата лига е толкоз сложна надпревара”, съобщи Гуардиола в Испания. „ През идната акция стартираме от нулата и ще забележим какво ще се случи.”

Каталунецът също по този начин беше запитан за съперничеството си с Ливърпул, който през уикенда завоюва трофея в Шампионската лига. „ Имаме красиво съревнование, само че освен с Юрген Клоп и Ливърпул. Барселона и Ливърпул са доста положителни тимове. „ Червените” са първенци на Европа и са доста силни”, политично отвърна Пеп.

Още по тематиката:

Заподозреният от Юве за контакти с Пеп: Няма такова нещо

Шеф на Ман Сити: Слухът, че Пеп отива в Ювентус, е комичен

Гуардиола "бесен " от следващите спекулации към Юве

Манчестър Сити с 200 милиона за прехвърляния
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР