Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е подложен на остри

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е подложен на остри
Коментари Харесай

Причините Манчестър Сити да се сбогува с Шампионска лига

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е подложен на остри рецензии, откакто воденият от него тим за трета поредна година се препъна на четвъртфиналната фаза от Шампионска лига. „ Гражданите “ отпаднаха от Тотнъм, а в предходните два случая бяха отстранени от Монако и Ливърпул.

Кои са част от аргументите за неуспеха на Манчестър Сити в Шампионска лига?

Слабото показване в отбрана

Аймерик Лапорт нямаше най-хубавия си ден против Тотнъм на „ Етихад “. Той се провали в най-деликатния миг от сезона. Бившият бранител на Атлетик Билбао се приспособява за рекордно малко време към действителността в британския футбол и Манчестър Сити, само че не се оправи в четвъртфиналния мач реванш против „ шпорите “. Венсан Компани също не беше на нужното равнище, а Сон и Деле Али им сътвориха доста главоболия. Английският първенец не може да се стреми към триумф в Шампионска лига с толкоз доста пробойни в отбранителен проект и да се надява само Едерсон да има ден.

Манчестър Сити се поддаде на страстите

Манчестър Сити заплати цената за това, че се остави да бъде увелчен от страстите и атмосферата. При 4:2 тимът не съумя да управлява добре играта. Резултатът класираше „ жителите “ за полуфиналите, само че играта им не се базираше на здравия разсъдък. Нямаше кой да успокои офанзивите на Манчестър Сити. В хаоса на нощта, която ще остане в историята, тази липса на прочувствена просветеност осъди Манчестър Сити.

Манчестър Сити не откри противопоставяне на Сон

Южнокорейският футболист направи на „ Етихад “ още една гигантска стъпка към това да затвърди усещането, че е най-хубавият азиатски футболист за всички времена. Манчестър Сити не съумя да откри противопоставяне на Сон, който стои в основата на първите два гола във вратата на Едерсон за 1:1 и 1:2. Сон беше непрекъсната опасност за съперниковата врата и за следващ път показва неизчерпаема сила.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР