Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е настоял за привличането

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е настоял за привличането
Коментари Харесай

Гуардиола си хареса разминал се с Барселона

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е настоял за привличането на халфа Жан-Микаел Сери от Ница, твърди „ Le Parisien “.

Сери има контракт с Ница до лятото на 2019 година.

Смята се, че от Ница са склонни да го продадат, в случай че получат добра оферта за него.

Френският клуб желае 35 милиона паунда за 26-годишния футболист.

Сери бе пред трансфер в Барселона през предишното лято. Двата клуба бяха договорили прехвърлянето на халфа, само че в последния миг от Ница усилиха сумата, която желаеха за него и това отхвърли каталунците.

Пари Сен Жермен също се интересува от полузащитника на Ница.

Друг халф, който е мечтан от Хосеп Гуардиола е Фред от Шахтьор Донецк. Според информацията на „ Manchester Evening News “, „ жителите “ срещат съществени усложнения в договарянията с украинския клуб за бразилския футболист. Шахтьор отхвърли първата оферта на англичаните за играча, която бе на стойност 45 милиона паунда.

„ Миньорите " не са приели предлагането, защото упорстват, че техният футболист коства повече, само че се чака договарянията сред двете страни да продължат.

Пеп Гуардиола извънредно доста харесва играча и го желае непременно на "Етихад ". Той вижда в неговото лице съвършен заместител на ветерана Фернандиньо. Бразилският национал прави отличен сезон досега. В шампионата на Украйна той има 16 мача и 2 гола, само че най-ценните му качества са умеенето да стопира противниковите офанзиви и неизчерпаемата сила.

Името на Фред се свързваше и с Манчестър Юнайтед, като той бе спряган за правоприемник на Майкъл Карик, само че "червените дяволи " не са отправяли нито едно предложение.

Очаква се в околните дни да има малко повече изясненост към възможния трансфер на Фред в Манчестър Сити.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР