Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е категоричен, че изходът

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е категоричен, че изходът
Коментари Харесай

Гуардиола: За да спечелим финала, трябва да страдаме

Мениджърът на " Манчестър Сити " Хосеп Гуардиола е безапелационен, че изходът от мача за трофея в Шампионската лига против " Челси " по никакъв метод няма да засегне бъдещето му.

В събота (29 май) от 21 ч. " жителите " ще се изправят против " сините " на " Ещадио до Драгао " в Порто, а срещата ще бъде излъчена онлайн по bTV Action.
Снимка: Reuters
" Знам по какъв начин тъкмо желаеме да играем и против кой играем. Невероятна привилегия е да бъда тук. Лично аз, когато стартирах кариерата си, в никакъв случай не съм очаквал да бъда даже на един край в Шампионската лига. А в този момент още веднъж съм на подобен. Всеки желае да победи, само че с цел да спечелиш, би трябвало да играеш. При някои играчи може да има повече напрежение, само че би трябвало да се оправят. Сигурен съм, че с цел да спечелиш край, би трябвало да страдаш. Трябва да бъдем устойчиви и да поправяме неприятните моменти в хода на мача. Трябва да се опитаме да бъдем себе си. ", сподели испанецът на формалната конференция преди мача.



" Чувствам се извънредно за играчите, които няма да играят във финала. Това е злополука. Съветвам ви да не ставате мениджъри. Нямам толкоз благи думи, с които да донеса облекчение на тези момчета. Животът дава втори късмет. Много скърбя за тези, които няма да играят. Тези, които са селектирани, би трябвало да завоюват мача. "

Снимка: Reuters

" Със сигурност оставам в " Манчестър Сити ", без значение какво ще се случи на следващия ден. Дали ще победим, или ще загубим, това няма да промени бъдещето ми ", съобщи Гуардиола.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР