Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола беше доста обран в

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола беше доста обран в
Коментари Харесай

Пеп: Удивителна година, но Сити трябва да стане и по-добър

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола беше много обран в страстите след историческия требъл, пристигнал след 6:0 над Уотфорд във финала за ФА Къп . Испанецът беше удовлетворен от метода, по който Сити завърши сезона – ставайки единственият британски отбор, съумял да запише 50 победи във всички шампионати в границите на една акция – само че акцентира на обстоятелството, че отборът му би трябвало да се стреми към усъвършенстване за идната акция.

След края на срещата със „ стършелите” и малко след връчването на трофея Пеп беше уловен да изяснява на записалия хеттрик Рахийм Стърлинг какво може да усъвършенства в представянето си.

„ Беше необикновен край за нас. Приключихме една удивителна година. На всички хора в клуба изричам големи поздравления, изключително на играчите, тъй като те са повода да спечелим тези титли”, съобщи Гуардиола.

„ Ранното избавяне на Едерсон? Във край тези епизоди вършат разликата. Едерсон ни избави в основен миг в самото начало, тъй като закъснение с 0:1 щеше да направи нещата за нас доста сложни.”

„ Дали Сити може да стане по-добър? Длъжни сме да го вършим. Винаги можеш да се подобряваш. Няма смисъл да стоиш на едно място”, приключи Гуардиола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР