Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гурадиола смята, че неговите офанзивни

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гурадиола смята, че неговите офанзивни
Коментари Харесай

Пеп назова какво трябва да подобри Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гурадиола счита, че неговите офанзивни футболисти би трябвало да са по-ефективни пред вратата на Ливърпул в идното дерби сред двата тима в края на седмицата.

Снощи "гражданите " надиграха с 3:0 Олимпиакос на "Етихад ", само че пропуснаха много положения и до 81-вата минута резултатът бе едвам 1:0 в интерес на домакините.

"Пропуснахме опциите да отбележим повече голове. По този метод трябваше да приключим мача по-рано. При 1:0 дуелът към момента е отворен, а те сътвориха шансове. Когато отбелязахме втория гол, всички свърши. Финалният пас и завършващият удар не бяха съвършени, само че общо взето през първата част и през последните 15 минути играхме в действителност добре ", стартира експертът.
"Някои играчи към момента се нуждаят от време, с цел да доближат най-хубавото си равнище. Сега имаме малко време, с цел да се порадваме на успеха, на мястото си в класирането, след което продължаваме напред. Трябва да се възстановим добре, тъй като в неделя ни чака мач против Ливърпул ", съобщи Гуардиола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР