Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола сваля напрежението от своите

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола сваля напрежението от своите
Коментари Харесай

Пеп: Ще загубим, важно е как ще реагираме

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола смъква напрежението от своите футболисти, като авансово се помирява с идна загуба някъде в бъдещето. “Гражданите” са в серия от 18 поредни победи в Премиър лийг и имат преднина от 15 точки пред Манчестър Юнайтед след изиграването на 20-ия кръг. “Много пъти съм казвал на футболистите. Ще загубим мач, значимо е по какъв начин ще реагираме. Няма да е огромна вест, когато паднем. Новината ще бъде, когато победим отново”, съобщи Пеп на конференция преди утрешната среща с Кристъл Палас.

“Много съм благополучен с футболистите, с които разполагам”, показа той на въпрос за идна интензивност на зимния трансферен пазар. “Вчера Джон Стоунс направи първа подготовка. Не е подготвен за 90 минути, само че за идващия мач ще бъде. Това са огромни вести за нас”, призна каталунският експерт. Пеп разяснява и рекордния трансфер на Върджил Ван Дайк в Ливърпул: “Хората споделяха, че Стоунс е безценен, в този момент го мислят за прекомерно евтин”. “Няма по какъв начин да съпоставям престоя си тук с интервала в Байерн. Това е едвам вторият ми сезон и още не сме спечелили нищо”, сподели още Гуардиола.

Сити гостуват на Кристъл Палас на 31 декември от 14,00 часа. Премиър лийг 21 кръг, неделя 31 декември  Кристъл Палас 14:00предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР