Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола спечели 25-и трофей в

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола спечели 25-и трофей в
Коментари Харесай

Гуардиола не иска да сравняват Ман Сити с неговата Барса

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола завоюва 25-и трофей в треньрската си кариера, откакто неговият отбор надделя след осъществяване на дузпи Челси във финала за Купата на Лигата в Англия. След драмата на " Уембли " той похвали и своя тим, и противника.

" Разбира се, че съм благополучен. Радвам се, че за първи път в историята на клуба спечелихме този трофей за втора поредна година. Възхитен съм от Челси, те играха необикновено. Челси разполага с отлични футболисти, които през днешния ден демонстрираха класата си. След резултата от предходния мач сред тези два тима (6:0 за " жителите - б.р.), знаехме, че в този момент ще е доста мъчно. Това беше същински край ", съобщи Гуардиола.

" Участието в няколко разнообразни надпревари изисква доста старания. Имаме много контузени играчи и това е проблем. Когато се стигне до дузпи, на напред във времето излиза характерът на футболистите. Ние проявихме подобен ", посочи Пеп.

" Дали можем да изградим династия като в Барселона? Не желая да съпоставям тимовете. Това, което направихме с Барса, е неповторимо. Тук имаме нови играчи, нов клуб и ще забележим до каква степен можем да стигнем ", добави мениджърът на Сити. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР