Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола смята, че попадението на

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола смята, че попадението на
Коментари Харесай

Гуардиола: Сигурен съм, че голът на Тотнъм бе с ръка

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола счита, че попадението на Фернандо Йоренте в четвъртфинала от Шампионската лига против Тотнъм е било нередовно. "Гражданите " завоюваха на "Етихад " с 4:3, само че отпаднаха с общ резултат 4:4 поради головете на Тотнъм на непознат терен, като уверено се оказа попадението на Йоренте в 73-ата минута.

Попадението беше прието от рефера Джунейт Чакър едвам след проверка с VAR, защото топката докосна ръката на Йоренте, само че той реши, че това не е повлияло. В края на мача попадение на Стърлинг за Сити беше анулирано поради засада на Агуеро.

"Засадата си е засада. Жестоко е, бяхме толкоз покрай полуфинал. От моя позиция голът на Йоренте не трябваше да бъде приет, защото това беше игра с ръка. Приемаме резултата и продължаваме напред. Поздравявам Тотнъм и им искам триумф в полуфиналите. Подкрепям VAR, само че има някои дискусионни моменти. Пропуснахме дузпа в първия мач, само че аз се гордея с почитателите и футболистите. Такава поддръжка не бяхме имали в никакъв случай до момента ", разяснява Гуардиола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР