Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола смята, че клубът заслужава

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола смята, че клубът заслужава
Коментари Харесай

Гуардиола: Трябва да получим извинение от 8-9 клуба, които шушукаха зад гърба ни

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола счита, че клубът заслужава опрощение, откакто през вчерашния ден Спортният трибунал анулира глобата, която преди няколко месеца УЕФА наложи върху " жителите ". Забраната за присъединяване в Шампионската лига отпадна, а санкцията бе понижена от 30 на 10 милиона евро. Аргументът на КАС бе, че " множеството докладвани нарушавания или не са били потвърдени, или са с изтекла отминалост “.

" Би трябвало да ни се извинят. Ако сме създали нещо неправилно, ще приемем решението. Но имаме право да се пазиме, когато имаме вяра, че направеното от нас е вярно. Трима самостоятелни съдии потвърдиха това. Вчерашният ден бе добър за футбола, тъй като ние играхме по същите правила за феърплей, както и останалите клубове в Европа. Някои твърдяха, че вършим някакви измами и лъжем и доста постоянно презумпцията за непорочност отсъстваше. През цялата си история този клуб се пробва да прави всичко допустимо на терена. Това, което сме постигнали през последните 10 години, е поради случилото се на терена. Елитните клубове би трябвало да схванат, че заслужаваме да бъдем тук.

Момчета, приемете го. Ако не сте съгласни, просто почукайте на вратата на нашия президент или на изпълнителния шеф и поговорете с тях. Не вървете зад нас шепнешком, както го вършат шест, седем, осем или девет клуба. Излезте и го направете на терена.

Ние влагаме доста прати, както доста други клубове. Но го вършим по верния метод. Ако не беше по този начин, щяхме да бъдем осъдени. А не сме, тъй като спазвахме разпоредбите ", съобщи Гуардиола на днешната си конференция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР