Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола смята, че изумителната резултатност

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола смята, че изумителната резултатност
Коментари Харесай

Гуардиола: Холанд ще има големи проблеми в следващите години

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола счита, че изумителната ефикасност на Ерлинг Холанд си има и минуси, тъй като ще докара до нереалистични упования по отношение на норвежкия нападател. Вчера Холанд заби хеттрик за успеха над Бърнли с 5:0 за Купата на Англия. 

22-годишният нападател означи цели 9 гола в последните 3 мача на “гражданите ”. Той може да се похвали с общо 42 попадения през сезона на клубно равнище. Толкова записа и Кристиано Роналдо през сезон 2007/08, а върхът в границите на една акция в Англия се държи от Мохамед Салах и Рууд ван Нистерлрой с по 44 гола. 

“Занапред това момче ще има проблеми, тъй като хората ще чакат от него по 3-4 гола във всеки мач, а това няма по какъв начин да се случи. Знам, че той не се вълнува от това, както приказват за него, положителен е и в никакъв случай не се оплаква. Не знам към какви числа се стреми, само че когато играем по този метод, той ще вкарва постоянно ”, разяснява Гуардиола. 

“В момента сме в добра форма. След първия мач с Република България Лайпциг осъществяваме много голове, позволяваме малко и сме по-опасни при статични положения, в сравнение с преди. Никога не съм чувствал, че можем да отбележим гол при всеки фаул или корнер ”, показа каталунският експерт. 

“Арсенал рядко ще губи точки, а ние би трябвало да печелим съвсем всеки мач. Продължаваме битката на три фронта. Чест е, че ще играем против Байерн, както и че още веднъж ще излезем на “Уембли ” за Купата на Англия ”, добави Гуардиола.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР