Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола отличи двама играчи на

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола отличи двама играчи на
Коментари Харесай

Гуардиола отличи двама от играчите на Интер

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола отличи двама играчи на Интер преди днешния заключителен конфликт сред двата тима в Шампионската лига. Не става въпрос за някои от атакуващите звезди на “нерадзурите ”, а за футболисти, които имат основно защитни функционалности.
 Пеп Гуардиола: Няма значение дали сме любимци, или не Пеп Гуардиола: Няма значение дали сме любимци, или не
Попитан кой е съвършен за стила на игра, налаган от сътрудника му Симоне Индзаги, изненадващо или не, Гуардиола отговори: “Заради метода им на игра и високата преса, бих споделил Андре Онана, който е страховит вратар. ” Специалистът също по този начин сподели положителни думи и за различен неприятелски футбол, който в предишното е бил свързван с трансфер при “гражданите ”. “Харесва ми да следя Алесандро Бастони от лявата страна на отбраната. Той има умеенето да се сработва с нападателите, а също по този начин е ловък в това да дава нужния спомагателен пас ”, призна каталунецът по време на последната си конференция преди финала.

Онана има 40 мача във всички шампионати през този сезон с 35 позволени попадения и 19 сухи мрежи. Бастони пък е изиграл 45 дуела с 6 попадения през актуалната акция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР