Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола отказа да разкрива тактиката

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола отказа да разкрива тактиката
Коментари Харесай

В Сити са готови да се адаптират към стила на Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола отхвърли да разкрива тактиката си за дербито с Ливърпул на " Анфийлд ", само че загатна, че отборът му може да наподобява по-дефанзивно от нормалното, защото би трябвало да се приспособява към качествата на противника. Испанецът подсети, че Ливърпул е европейски първенец и дефинира отбора на мърсисайдци като един от най-трудните, против които можеш да играеш сега.

" Запитан дали възможна загуба в неделя ще постави завършек на възможностите на Манчестър Сити да отбрани още един път купата си, Гуардиола отговори: " Не знам. Наистина не знам. Мисля, че не може борбата да свърши през ноември. Мисля, че има още доста мачове. Искам да се борим до края, освен в неделя, само че и във всички срещи, които ни предстоят. Разбира се, при загуба ще стане по-трудно. Ливърпул загуби единствено един мач през предишния сезон, а през този към момента нямат провали в Премиър лийг, тъй че не може да се чака, че ще изгубят доста дуели. "

По-рано пред деня Клоп дефинира Гуардиола за най-хубавият управител в света. Испанецът отговори в същия подтекст: " Той го направи в Дортмунд, а в този момент и тук. Лесно е да се види какъв брой огромна е ролята му. Когато той пое Ливърпул, тимът не беше действителен кандидат за купата. А той го направи подобен. За три или четири години той сътвори нещо, което е извънредно за наблюдение. В момента Ливърпул е един от най-трудните противници в Европа. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР