Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола отговори доста остро на

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола отговори доста остро на
Коментари Харесай

Гуардиола скочи на Бербатов и Евра

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола отговори много остро на някогашните звезди на Манчестър Димитър Бербатов и Патрис Евра, които насочиха рецензии към футболистите на „ жителите “ поради срутва, който позволиха в добавеното време на реванша с на „ Сантиаго Бернабеу “. Гуардиола се разгневи на теориите, че играчите му не са показали темперамент, като съобщи, че не е видял някогашните футболисти на „ алените дяволи “ да демонстрират подобен във финалите на Шампионската лига против през 2009-а и 2011-а година. Българинът влезе като запаса в първия дуел, който каталунците завоюваха с 2:0. Две години по-късно Бербо не в групата на сър Алекс Фъргюсън, а отстъпи с 1:3. Евра бе титуляр и в двете срещи.

„ Характерът, който демонстрираме, е същият, който имахме и в последните няколко минути на мача в Мадрид. Такива експерти, като някогашните играчи Бербатов, Сеедорф и Патрис (Евра) не бяха там. Когато играех против тях - когато ги унищожихме с Барселона на финала в Шампионската лига, не видях подобен тип темперамент, за какъвто приказват те. Според тях нямаме темперамент, тъй като сме позволили два гола в последните две минути, само че и тъй като сме имали два шанса да отбележим гол. В последните четири мача вкарахме 23 гола и в този момент имаме необикновен темперамент. Съжалявам, само че съм изцяло несъгласен с това. Ливърпул може да завоюва всичките четири трофея, само че може да завоюва и единствено един, само че не може да кажете, че в случай че това стане, нямат темперамент или не са имали необикновен сезон? Когато изгубиха купата от нас с една или две точки, имаха ли неприятен сезон? Или нямаха темперамент? Разбира се, че имаха. Понякога във футбола се случват такива неща, които не можеш да контролираш. Емоции и доста други неща. Вече непрекъснато присъстваме във финалните етапи на Шампионската лига – полуфинали и финали. Това е от 4-5 години и е необикновено, тъй като стигаме до края.

Остават два мача до края на сезона в Премиър лийг. Все още се нуждаем от шест точки. Трябва да спечелим тези три против Уест Хам, след което да се опитаме да спечелим и последния мач, който е вкъщи. Трябва просто да се концентрираме върху нас самите. Уест Хам прави два изключителни сезона. През тази акция Лига Европа нямаха шанс в първия мач против Айнтрахт, след което останаха с 10 индивида в гостуването. Невероятен сезон. Отборът е доста мощен във всички съставни елементи – при статични положения, с качество в предни позиции в лицето на Лансини, Форналс и Боуен. Топ тим. Ние обаче знаем какъв брой значими са тези три точки.

Лапорт се подлага на процедури от два дни. Ще забележим на следващия ден кои футболисти могат да играят в неделя. До деня на мача няма да имаме опция да решим ", съобщи Гуардиола на днешната си конференция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР